Развълнувано животно беше заснето да преследва мъж по улицата на

...
Развълнувано животно беше заснето да преследва мъж по улицата на
Коментари Харесай

Мечка преследва мъж по улици на замръзнал град от Западен Сибир - slava.bg

Развълнувано животно беше снимано да преследва мъж по улицата на студен сибирски град, малко откакто избяга от локален хотел, съобщи RT.

Странната история с някои в действителност луди изображения се появи в сряда от Нижневартовск в Западен Сибир. Местните поданици бяха озадачени, откакто сутринта станаха очевидци на кафява мечка, която обикаля улиците в центъра на града. Животното не е на мястото си, като се има поради, че е значителен град с към 280 000 поданици и няма гори наоколо.

След дълготрайно гонене бързо мислещият човек прави сполучлива отмора, като пресича пътя и примамва преследвача си да бъде ударен от идващ се рейс.

За благополучие, историята се позволява повече или по-малко позитивно за всички забъркани, в това число за мечката, която се оказа женска. Тя не е била съществено засегната от удара на транспортното средство, с помощта на бързите реакции на водача на рейса и положителните спирачки и скоро е била упоена и отведена от екипа за надзор на животните, който бързо дошъл на мястото.

Според локалните медии мечката не е дива, а домакински любим и е била държана от притежателя си в близкия хотел. Полицията в този момент проверява по какъв начин е съумяла да избяга и дали жилищните условия въобще са законни. Съобщава се, че в клетката на същия хотел е открита втора мечка.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР