Развалихме образованието сами. Влошихме здравеопазването, обедняхме, загубихме вкуса на българските

...
Развалихме образованието сами. Влошихме здравеопазването, обедняхме, загубихме вкуса на българските
Коментари Харесай

Виолета Комитова: Няма как да се увеличат доходите и социалните плащания, без да се увеличат данъците

" Развалихме образованието сами. Влошихме опазването на здравето, обедняхме, загубихме усета на българските домати. И всички беди ги прехвърляме на Европейски Съюз. Важна е отбрана на националните ползи през европейските полезности ". Това сподели в изявление за предаването " Тази заран "  по bTV Виолета Комитова, зам.-председател на новата парламентарна група " Български напредък ".

Тя беше министър на районното развиване в служебния кабинет на Стефан Янев, който по-късно основа партия " Български напредък ".

Според нея, колкото повече обедняваме, толкоз повече се отдалечаваме от Европейски Съюз, тъй като развиваме евроскептицизъм. Затова нейната партия ще концентрира напъните си върху повишение на приходите.

" Ако защитим цената на живот, в случай че не сме най-бедните в Европейския съюз, ние ще желаеме да бъдем в Европейски Съюз. Това е връзката - отбрана на националните ни ползи през цената на живота ", посочи Комитова.

 

От думите ѝ няма по какъв начин да се усилят приходите и обществените заплащания, без да се усилят налозите.

" Ако партиите са съгласни да работим по правила и в полза на жителите и бизнеса, ние ще работим с всички, без изключения ", съобщи зам.-председателят на парламентарната група на " Български напредък ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР