Разучаване на български народни хора, театрални постановки, както и забавни

...
Разучаване на български народни хора, театрални постановки, както и забавни
Коментари Харесай

Много изненади и весели игри очакват децата на Оряхово от 1 юли, вижте програмата

Разучаване на български национални хора, театрални постановки, както и занимателни игри от времето на баба и дядо, са част от летните занимания по ползи с деца, които провеждат в Оряхово, оповестиха от локалната администрация. Инициативите са на читалище "Надежда1871 ". "Заниманията стартират на 1 юли, а в лятната стратегия е включена и фото галерия на домашни любимци ", сподели Боряна Маринова, секретар на институцията.
"Всяко дете е добре пристигнало в читалището. Има доста деца, които идват при баба и дядо и обичат да си ги водят при нас и в библиотеката и на танци учат децата, просто доста забавно. От 1 юли стартират до 31 август. По принцип до обяд вършим заниманията, тъй като следобяд става доста топло и нали не е комфортно нито за игрите на открито, лятото знаете, че си е горещо и до обяд са ни заниманията. Обичат да вървят на плаж нашите деца ", сподели Маринова.
Към летните занимания ще бъде включена и фото галерия "Бъди виновен собственик ", за която към този момент се одобряват фотоси на домашни любимци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР