Разтърсващо признание направи преди броени минути носителката на титлата Мис

...
Разтърсващо признание направи преди броени минути носителката на титлата Мис
Коментари Харесай

Мис България с разтърсващо признание: Бях на 13, когато ми забиха макетно ножче в ръката! Срамувах се!

Разтърсващо самопризнание направи преди броени минути носителката на купата „ Мис България 2020 “ Венцислава Тафкова. Провокирана от жестокото принуждение над момичето с 400 шева, топ моделката призна, че тя самата също е била жертва на тормоз, когато била младеж, написа Show.bg.



„ Бях едвам на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да движа ръката си цялостен живот. И знаете ли какво изпитваш в този миг? Срам! Дълги години ме беше позор от този белег, който постоянно се мъчих да затулям “, написа Тафкова в пост в Инстаграм.

Без да изпада в детайлности за случилото се, миската разкри какъв брой й е болно, че през годините, в които е носителка на купата, никой не е обърнал внимание на идеята й. А точно - за насилието над дами и деца.

„ Каниха ме като посетител в тв излъчвания, където непрекъснато се пробвах да прокарам моята идея, само че бързо бях прекъсвана с „ по-интересни “ въпроси за корекциите, които нямам! Докато не стартираме да даваме публичност на проблемите, които крием от СРАМ, ще се молим да не се случват такива издевателства над околните ни “, възмутена е Тафкова.
      Вижте тази обява в Instagram.      

Тя акцентира, че задачата й не е да опише историята си, нито да направи паралел с неописуемата свирепост над момичето от Стара Загора.

„ Искам да покажа на младите девойки, че няма от какво да се срамят. Сигурна съм, че има дами с неразказани истории заради срама какво ще си кажат другите! Жалко, че трябваше да се стигне до 400 шева, с цел да се обърне внимание на наболелия проблем. Жалко, че стана „ съвременен “ едвам в този момент! Жалко, че такива насилници в множеството случаи се разминават с наказване за лека телесна щета и пробация. А за междинна такава наказването е до 6 години отнемане от независимост. Но излизат от пандиза след 2-3. Според вас това правдивост ли е? Или е позор!?? “, гневна е Тафкова.

Така и не стана ясно кой и за какво я е нападнал с макетно ножче – миската само приложи фотография на дълбокия белег.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР