Ема Стоун може да е едва на 35 години, но

...
Ема Стоун може да е едва на 35 години, но
Коментари Харесай

Ема Стоун би искала да я наричаме с истинското й име

Ема Стоун може да е едвам на 35 години, само че към този момент може да се похвали, че е спечелила цели два Оскара. Постижение, което убягва на много артисти и с повече години дейна кариера, и с повече заглавия зад тила си.
 Ема Стоун в Kinds of Kindness - тийзър на новия филм на Йоргос Лантимос
Ема Стоун се впуска в ново премеждие

Тийзър на Kinds of Kindness

Двете статуетки за Стоун пристигнаха след брилянтната игра на актрисата във филмите  " Ла Ла Ленд " (2016 г.) и " Клети създания " (2023 г.). И несъмнено бъдещето пред нея изглежда бляскаво.

Актрисата обаче скоро може да направи една основна смяна. Всъщност цялото ѝ име не е Ема, а Емили Стоун, само че когато е прохождала в Холивуд към този момент е имало актриса с това име. Ето за какво тя е решила да се подвизава като Ема.
 Снимка 662746

В изявление за The Hollywood Reporter тя споделя, че би се радвала, в случай че почитателите се обръщат по-често към нея като Емили. Ема Стоун даже твърди, че хората, с които работи и познават добре, в действителност я назовават Емили, написа People.
 Ема Стоун в “Клети създания ” - по какъв начин актрисата отбрани секс сцените си във кино лентата
Какво мисли Ема Стоун за секс сцените си в “Клети създания ”

Филмът е един от най-провокативните за годината

Стоун споделя, че друга от аргументите да реши да се показва в промишлеността като Ема е била любовта ѝ към Spice Girl и по-точно към Ема Бънтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР