Разтърсващ голям шлем на Брайс Харпър донесе на Филаделфия Филис

...
Разтърсващ голям шлем на Брайс Харпър донесе на Филаделфия Филис
Коментари Харесай

Харпър унищожи Къбс с победоносен голям шлем

Разтърсващ огромен шлем на Брайс Харпър донесе на Филаделфия Филис победа със 7:5 над Чикаго Къбс в постоянния сезон на МЛБ. В един от най-зрелищните мачове от началото на шампионата домакините на ст. " Ситизънс Банк Парк " в Града на братската обич изоставаха с 0:5 по средата на 8-ия ининг и влязоха в последното си нахлуване с пасив от 4 точки.

В 9-ия ининг от булпена на Чикаго излязоха трима риливъри, които дружно съумяха да създадат единствено един навън, преди мачът да свърши. Роуан Уик стартира отбраната на " мечетата " с флайаут против Хеан Сегура, само че след това неточност и два следващи единични шлагера на Скот Кингъри и пинч-хитъра Брад Милър донесоха на " филитата " втора точка в мача.



При задатък от 5:2 и рънери на първа и трета база топката пое Педро Строп (L 2-5). Именно той понесе отговорност за загубата, откакто незабавно даде RBI-сингъл на Роман Куин, а по-късно уцели батер и изпълни базите за реда на Харпър.

Да се изправи против звездата на домакините в този трагичен миг на хълма се качи Дерек Холанд (BS 1). Левичарят поведе в броенето с 0-2, а при 2-2 Харпър удари един фалбол, преди да размаже топката по този начин, че тя отлетя на втория етаж от трибуните зад десния аутфилд.



" Това беше ненормално. Леле, не знам. Имам поради, че беше ужасно. О, боже мой! ", нареждаше Брайс в изявлението на игрището минути по-късно. На конференцията след мача той добави: " Преди да изляза на хоума, си мислех: " Защо не съм под напрежение? Защо не съм разчувствуван? " Но аз просто съм подобен. Всеки път отивам да батирам по един и същи метод. Не мисля дали базите са цялостни. Просто се пробвам да стигна до мятане, което мога да ударя, и се надявам хубавите неща да се случват. Обичам тези моменти. Обичам тези благоприятни условия. "

За 26-годишния Харпър, който през зимата подписа контракт с Филис за 13 сезона против $330 млн., това беше втори огромен шлем с униформата на отбора и въобще първи триумфален в кариерата. Бившият състезател на Вашингтон Нешънълс към този момент има общо пет хоумръна при цялостни бази, само че нито един от предходните не е бил решителен. Слъгърът има други пет " уок оф " хоумръна – всичките с екипа на столичани и най-вече с двама рънери на база.



Победата на Филаделфия изглеждаше извънредно невероятна, в случай че за първите 7 ининга офанзивата реализира единствено 4 шлагера против стартера на Чикаго Ю Дарвиш, хвърлил 10 страйкаута. Развръзката трансформира в победител риливъра на домакините Ранхер Суарес (W 4-1), който създаде последните два ининга без точка.

Така Филис (63-58) разчисти серията против Къбс (64-57) с 3-0 и се приближи единствено на един мач от чикагци в преследването на втората " уайлд кард " в Националната лига. Конкуренцията тук е убийствена и месец и половина преди края на сезона действителен късмет за двете спомагателни места в плейофите имат седем разнообразни тима.



Филаделфия Филис - Чикаго Къбс 7:5
ст. " Ситизънс Банк Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ЧИКАГО КЪБС
0
0
1
3
1
0
0
0
0
5
9
1
ФИЛАДЕЛФИЯ
0
0
0
0
0
0
0
1
6
7
10
1

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 15 АВГУСТ:

Американска лига

Детройт Тайгърс - Сиатъл Маринърс 2:7
Ню Йорк Янкис - Кливланд Индиънс 5:19
Тексас Рейнджърс - Минесота Туинс 6:13
Лос Анджелис Ейнджълс - Чикаго Уайт Сокс 8:7
Оукланд Атлетикс - Хюстън Астрос 7:6

Национална лига

Маями Марлинс - Лос Анджелис Доджърс 13:7
Синсинати Редс - Сейнт Луис Кардиналс 2:1
Атланта Брейвс - Ню Йорк Метс 8:10
Аризона Дайъмъндбекс - Сан Франциско Джайънтс 0:7

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР