Разследването на Манчестър Сити от страна на Висшата лига продължава

...
Разследването на Манчестър Сити от страна на Висшата лига продължава
Коментари Харесай

Разследването срещу Манчестър Сити може да продължи с години

Разследването на Манчестър Сити от страна на Висшата лига продължава с доста мудни темпове, само че има развиване. Според “Дейли Мейл ” двете страни са се контракти за дата, на която клубът ще бъде изправен за чуване пред самостоятелна комисия и тя ще бъде в края на идващото лято. Към първенеца на Англия има повдигнати 115 обвинявания за нарушение на финансовите правила в границите на 14 сезона.

Разследването на “гражданите ” стартира през 2018 година Запознати с развиването на обстановката имат вяра, че процесът може да не бъде приключен до края на идващия сезон, когато договорът на Пеп Гуардиола с клуба изтича. Разследването се прави при допустимо най-високи ограничения за сигурност, като сега то е на стадий, в който се взимат показани от очевидци, което може да продължи до идната пролет.

Ако процесът продължи в тези времеви рамки, присъда може да се чака през лятото на 2025 година Той обаче може да бъде отсрочен при неподходящо развиване за Ман Сити. Клубът няма право да апелира пред Спортния трибунал, само че ще търси други други възможности.

Причината още веднъж да се заприказва за следствието на “гражданите ” стана наказването, което получи Евертън. “Карамелите ” бяха глобени с лишаване на 10 точки за едно нарушаване на финансовите правила на Висшата лига. Според мнозина, в случай че бъдат употребявани същите критерии, Манчестър Сити би трябвало да бъде изхвърлен от елита.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР