Разследването на банковия обир в Несебър продължава. Крадците са проникнали

...
Разследването на банковия обир в Несебър продължава. Крадците са проникнали
Коментари Харесай

За 3 минути е обрана банката в Несебър

Разследването на банковия грабеж в Несебър продължава. Крадците са проникнали в банката през дупка в стената от прилежащо помещение. Дупката, с размери 60 на 80 см, към този момент е замазана.
В продължение на часове обирджиите са рязали с трион тухлите. След това камерите в самата банка демонстрират по какъв начин двама маскирани влизат в офиса тъкмо за 3 минути, разрушават касата и офейкват, като на филм.

След обира защитата на банковия клон е подсилена и със специфичен звуков сензор. В нощта на обира СОТ-ът не се е задействат. От 1:30 ч. до 5 ч. сутринта крадците постепенно и необезпокоявано са рязали с трион тухлите в стената.

Хората в жилищната постройка се опасяват, а полицията пази в загадка очевидците. Според тях през дюните са избягали трима мъже.

" Работим по всички версии, по този начин или другояче това е естествената процедура. Към момента нямаме данни за помощ от вътрешната страна. Но както ви споделих нещата стартират да се подреждат и се надявам, че ще имаме триумф ", сподели пред bTV ст. комисар Калоян Калоянов, шеф ОД Министерство на вътрешните работи – Бургас.

Открадната сума пари е към 100 хиляди лв..

Точно на мястото, където е дупката, преди година е имало различен опит за навлизане в банката. Тогава крадците също са съумели да влязат, само че обирът е бил несполучлив. След настоящия грабеж обаче банката ще вземе спомагателни ограничения за сигурност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР