Разривът в отношенията на една от най-обичаните двойки в хайлайфа

...
Разривът в отношенията на една от най-обичаните двойки в хайлайфа
Коментари Харесай

Рачков и Мария разделени от януари

Разривът в връзките на една от най-обичаните двойки в хайлайфа – тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова се удостовери публично.

Двамата обаче са поели по разнообразни пътища още през януари, научи „ Монитор “.

Звездната двойка бе поставяна от клюката в разнообразни любовни триъгълници. Според анонимни източници, чаровната русокоска освен имала нов мъж до себе си, а и се готвела за женитба. Именно годежът предизвикал екранната половинка на Зуека да направи публично изказване за краха на любовните им връзки.

„ Във връзка с многочислените запитвания и неотслабващ интерес от страна на някои медии, както и с цел да спестя в допълнение време, сила и креативен възторг, който води до разнообразни сюжетни и драматургични обрати на така наречен "журналисти " и папараци от жълтите медии, оповестявам публично, че аз и Мария Игнатова към този момент не сме дружно. Това е първият ми и финален коментар в тази връзка и с него считам тематиката за завършена! “, гласи то.



„ Няма никакъв годеж. Още малко ще излъжат, че са скрито женени и с по три нови деца. Всеки от тях живее самичък. “, съобщи пред „ Монитор “ източник, непосредствен до водещите.

Междувременно вървят догадки кой е новият фаворит на Игнатова и въобще има ли подобен. Двама обаче са спряганите за кандидат-младоженци. Единият е цирковият акробат Енчо Керязов, чието име се свързва с това на Мария от февруари. Двамата били видяни да интимничат на юбилея на продуцента Маги Халваджиян в столично заведение. В поддръжка на това изказване, Рачков не се появи по време на празненството, което учуди присъстващите.



Другият е незнаен по-млад мъж, който папараците на Николета Лозанова снимаха в компанията на 37-годишната хубавица. По последни данни обаче той бил водач на майка й. Не по-малко бяха и догатките, че Рачков е оставил Мария поради нова възлюбена. Най-често забъркваните в триъгълника имена бяха тези на попфолк дивата Преслава и адреналинката Радинела. За последно като едно цяло се говореше за комика и Игнатова през предишния декември, когато обмисляха опцията за общ правоприемник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР