Разрешението за началото на строителството на сръбския участък от „Турски

...
Разрешението за началото на строителството на сръбския участък от „Турски
Коментари Харесай

Премиерът на Сърбия Ана Барнабич е заявила за скорошно начало на работата по отклонението на „Турски поток“


Разрешението за началото на строителството на сръбския сектор от „ Турски поток “ ще бъде издадено до края на април, публично дейностите скоро ще стартират. Това е декларирала в понеделник Ана Барнабич, министър председател на Сърбия на взаимна конференция с премиера на Унгария Виктор Орбан в Суботица, оповестяват локалните медии.

„ Друг наш огромен план е планът за газопровода „ Турски поток “, който минава през България, през Сърбия до Унгария. Вече започнахме подготвителните действия, а позволение за началото на строителството на двата първи сектора ще бъде издадено до края на месеца. Скоро публично ще стартират работоте по строителството на сръбския сектор на „ Турски поток “ през Сърбия “, е споделила още Барнабич в ефира на националното радио RTS.

Агенцията по енергетика на Сърбия утвърди на 5 март строителството на сръбската част от тръбата на „ Турски поток “ с проекти за започване през април. Осъществяването на плана на строителството в Сърбия на газопровода от границата с България до границата с Унгария ще се прави от взаимно дружество сред „ Газпром “ и „ Сърбиягаз “ - Gastrans d.o.o. Novi Sad. Припомняме, че известието е оповестено на страницата на сръбската компания.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР