Разработчиците на Telegram представиха редактор, който позволява на потребителите на

...
Разработчиците на Telegram представиха редактор, който позволява на потребителите на
Коментари Харесай

В Telegram се появи инструмент за лесно създаване на стикери от изображения

Разработчиците на Telegram показаха редактор, който разрешава на потребителите на месинджъра да основават и редактират свои лични стикери от всевъзможни изображения непосредствено в мобилното приложение, като прибавят към тях текст, анимации и други графични детайли.

С помощта на редактора можете да изрязвате фрагменти от фотоси, да изтривате или възстановявате избрани елементи от изображението и да ги рамкирате с типичен бял силует. Стикерите, които създавате, могат да се изпращат в чатовете или да се прибавят към набора от стикери за шерване.

За да създадете стикер, щракнете върху бутона „ + “ в секцията със стикери на полето за въвеждане на известие. Когато прибавя стикер към сбирката, потребителят е подканен да избере подобаващата емотикона от листата, основана въз основа на разбор на изображенията благодарение на логаритми за изкуствен интелект.

Можете да добавяте съществуващи изображения или анимации към персонализирания набор от стикери и също да променяте името или реда на стикерите посредством специфичния панел.

Освен това в менюто на Telegram се появи разделът „ Моят профил “. Тук потребителите ще виждат страницата на своя профил по този начин, както наподобява на другите, както и да ръководят историите. Броят на изявленията, които могат да бъдат закачени към даден профил, се е усили до три.

Разделът „ Канали “ също е част от нововъведенията. Той демонстрира новите абонаменти на потребителя и публичните канали, предложени за него по съответната тематика.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР