Разпространената днес от МВР информация за това, че имало данни

...
Разпространената днес от МВР информация за това, че имало данни
Коментари Харесай

Костадин Ангелов за детската болница: МВР разпространява безпочвени клевети


Разпространената през днешния ден от Министерство на вътрешните работи информация за това, че " имало данни за осъществени длъжностни закононарушения по отношение на публичната поръчка за построяването на Национален институт по педиатрия " през 2020г., всъщност съставлява предумишлено разпространяване на погрешна информация .

Това съобщи някогашният здравен министър Костадин Ангелов с пост във „ Facebook ”.

 

„ Преценката на този въпрос първо е от компетентността на Прокуратурата, а не на Министерство на вътрешните работи . Авансовото заплащане, за което става дума в известието на Министерство на вътрешните работи, не е подредено от Министерството на здравеопазването или от Министъра на опазването на здравето, а от държавното акционерно сдружение - възложител на публичната поръчка за построяването на детската болница ”, написа още той.

Бившият здравен министър е безапелационен, че н яма нищо общо с решението за разкриване на процедурата за публичната поръчка , нито с решението за основаването на държавното акционерно сдружение, встъпило в правата на възложителя по поръчката, нито с ръководството и мениджмънта на последното.

„ Ето за какво, публикуваните през днешния ден изказвания от страна на Министерство на вътрешните работи, по отношение на мен, съставляват всъщност безпочвени клюки ”, прибавя той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР