Разпределителят и капитан на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев

...
Разпределителят и капитан на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев
Коментари Харесай

Георги Братоев: Утре Хебър ще играе по-добре, но ако играем като днес, ще победим

Разпределителят и капитан на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев показа след успеха като посетител на Хебър (Пазарджик) с 3:1 гейм в мач №1 от финалната серия за купата в Суперлигата, че на следващия ден " тигрите " ще играят по-добре, само че в случай че играят още веднъж като през днешния ден, ще победят.

" Не съм гледал статистиката, само че водещото през днешния ден беше флот сервиса и блока. На блок сигурно беше огромната разлика, Тошко Тодоров я направи, само че той е човек, който я е правил доста пъти, тъй че не е нищо изненадващо. Ние имаме Теди Салпаров, а около него и Георги Петров е израстнал доста на посрещане, а в такива мачове е значимо да не получаваш доста асове. Хебър сервираше доста добре, само че ние се справихме с това нещо. Утре е нов ден, има нов мач и Нефтохимик ще желае да завоюва още веднъж, тъй като при вероятно 1-1, нещата стартират изначало ", разяснява Братоев.

" Не освиркаха тима, а освиркаха мен, само че това е на всички места където отида, само че това е моят метод да играя волейбол и изпитвам наслаждение, тъй че това са напълно естествени неща ".

" Смятам, че в утрешния дуел Хебър ще играе по-добре, тъй като през днешния ден позволи неточности и в офанзива. Но въпреки всичко мисля, че ние ще диктуваме играта, и в случай че играем като през днешния ден, ще победим, а в случай че не, ще ни надиграят ", приключи разпределителят на Нефтохимик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР