Разпръснати шишета от метадон откриха в изоставен строеж жители на

...
Разпръснати шишета от метадон откриха в изоставен строеж жители на
Коментари Харесай

Откриха флакони от метадон в изоставена постройка в Пловдив

Разпръснати шишета от метадон откриха в зарязан градеж поданици на регион " Южен " в град Пловдив. Хората са обезпокоени, че мястото е директно до жилищните блокове и там непрекъснато играят деца. За рисковата постройка са подавани неведнъж тъжби до полицията, само че ограничения не са подхванати.

В изоставена общинска сграда, скрита зад високи и гъсти треви, непрекъснато се събират разнообразни групи, които тормозят живеещите на ул. „ Бугариево " в Пловдив.
Жена: Намирани са и спринцовки. Прескачат през тази ограда, влизат вътре и след едно известно време излизат в залитащо положение, не са доста добре, несъответстващи.
Поредният фрапиращ случай е от нощес - мъж от блока се натъкнал на цялостен кашон с празни шишета от метадон.
Жена:Страхувам се, по какъв начин. Аз имам две деца.
На шишенцата е написано и името на лекаря, отговарящ за програмата в Пловдив. Потърсихме го на работното му място, само че отхвърлиха коментар.

Изоставеният градеж се намира безусловно на метри от две пловдивски учебни заведения - „ Константин Величков " и професионалната гимназия по машиностроене. Живеещите в региона и учителите неведнъж са подавали тъжби до полицията.
Жена: Идва полицията, оглежда и си потегля. Нищо неправилно не виждала.
След следващия сигнал на място през днешния ден пристигна и комисия от кметството на регион „ Южен ".
Димчо Петров, и.д.кмет на регион „ Южен " в Пловдив: Патрули на Първо РПУ ще минават неколкократно всеки ден през съответния сектор. Изпращаме до огромна община да бъде възобновена оградата в частта, в която минават хора.
От кметството са поискали и средства за улично осветяване към остарялата сграда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР