Разпоредил съм на 21 декември да отворим отново всичко и

...
Разпоредил съм на 21 декември да отворим отново всичко и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Разпоредил съм на 21 декември да отворим отново всичко

Разпоредил съм на 21 декември да отворим още веднъж всичко и според от цифрите на заболелите - на 14 декември може да пуснем детските градини и яслите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов във видео във  " Facebook "  по време на ревизия в цех за самун.

" На 14-ти декември, в случай че цифрите продължат да са такива, ще пуснем детските градини и ясли. Това е под изискване ", разяснява министър председателят.

" Действаме по ограниченията. Милиони към този момент влизат. Действително над 1 млрд и 100 млн. са влезнали в тези ограничения от страна на страната за подкрепяне на дребни, микро- и междинни предприятия. Най-добрата антикризисна мярка, която съм разпоредил, е 21 декември да отворим още веднъж всичко ", посочи Борисов.

" Ние не желаеме да продължава това дълго. Броят на оздравелите към този момент е доста и най-хубавата спешна мярка е отварянето. Ваксините ги чакаме, който пожелае непринудено, имунизира се и не престават да работят. Няма по какъв начин да не се работи, а някои да заплащат 80 на 0 заплатите ", сподели още Борисов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР