Разпоредената проверка е заради информация, съдържаща данни за евентуално извършено

...
Разпоредената проверка е заради информация, съдържаща данни за евентуално извършено
Коментари Харесай

КПКОНПИ ще търси нарушения при договорите на Летище София

Разпоредената инспекция е поради информация, съдържаща данни за вероятно осъществено закононарушение от общ темперамент. Ще се ревизира активността по подписване на контракти за правни и счетоводни услуги сред " Летище София " ЕАД и други сдружения, и разходването на обществени средства по тези контракти, показват от прокуратурата. 

След привършване на инспекцията от КПКОНПИ, наблюдаващият прокурор ще направи преценка дали са налице задоволително данни за формиране на досъдебно произвеждане.

Преди дни от Министерството на превоза оповестиха, че ведомството ускорява контрола върху осъществяването на концесията на Летище София. " Това е стратегически за страната обект предвид на подготовката ни за влизане в Шенген и концесионерът е задължен да извърши всички условия към сигурността и граничния надзор ", съобщи министър Георги Гвоздейков по време на среща с изпълнителния шеф на компанията концесионер Хесус Кабайеро. 

Ден преди този момент Гвоздейков разгласи, че би трябвало да се преразгледа решението за отсрочване на заплащането на концесионната такса. След срещата обаче не стана ясно дали този въпрос е бил разискван.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР