Разполагане на американско ядрено оръжие в Полша означавало, че то

...
Разполагане на американско ядрено оръжие в Полша означавало, че то
Коментари Харесай

Ядреното оръжие в Полша би било използвано, в Беларус не, уверен Медведев

Разполагане на американско нуклеарно оръжие в Полша означавало, че то щяло да бъде употребявано . Това е тезата на сегашния заместник-председател на съветския Съвет за сигурност и някогашен министър председател и президент Дмитрий Медведев , която той излага през днешния ден в обществените мрежи. Коментарът му изобилства с обиди, персонални нападки и квалификации по адрес на полските политици и американския президент

Реакцията на Медведев е в отговор на вчерашното изказване на полския министър председател Муравецки, който предложи на управлението на НАТО в страната му да бъде ситуиран американски нуклеарен боеприпас в отговор на разполагането на тактическо нуклеарно оръжие в Беларус. А и в отговор на паниката в Полша и Балтийските страни, която бе провокирана от информацията, че " Вагнер " се заселват в Беларус.

Медведев твърди, че управляващите в Полша щели да употребяват нуклеарното оръжие, тъй като са " патентовани дегенерати " , а настояването заплашвало единствено с едно - такива оръжия ще бъдат употребявани ", сподели Медведев. Но " най-сетне, за наслада на всички луди (дори с разбирането, че окончателното решение ще бъде взето от идиотите оттатък океана) ", отбелязва той.

Според заместник-председателя на съветския Съвет за сигурност " в това има и позитивна страна. Всички " дуди ", " морави ", " качински " и други злонамерени хора ще изчезнат ", изясни той. " Е, ще изчезнат и други, уви ", добави Медведев.

Прави впечателние, че в последната седмица изблиците на Медведев понижиха доста - това е седмицата, в която Русия се отърсва от страса по върховете, провокират от протеста на Евгений Пригожин.

Заявката на Матеуш Моравецки е Варшава да бъде включена в програмата за така наречен взаимни нуклеарни задачи в НАТО.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР