+++ Разнообразни нови функции, сред тях статус на автомобила и

...
+++ Разнообразни нови функции, сред тях статус на автомобила и
Коментари Харесай

Приложенията на BMW и MINI вече имат над 10 милиона активни потребители

+++ Разнообразни нови функционалности, измежду тях статус на автомобила и зареждането, обмисляне на маршрута, отдалечени функционалности, услуги и поддръжка, информации за държанието на пътя
+++ Най-висок рейтинг в Apple App-Store
+++ В Demo режим приложенията могат да се тестват за доста разнообразни модели

Те са универсалeн интерфейс сред клиентите, техните коли и марките: приложенията на BMW и MINI. Днес над 10 млн. водачи употребяват приложенията „ My BMW “ и „ MINI “, над 2 млн. - ежедневно. Разнообразните функционалности на приложенията впечатляват с интелигентните функционалности, практичните услуги и потребните препоръки. Десетки хиляди консуматори са оценили приложението с 5 звезди в Apple App-Store.

Питер Нота, член на борда на шефовете BMW Group, клиенти, марки и продажби: „ С над 10 млн. консуматори приложенията „ My BMW “ и „ MINI “ съумяха изцяло да изпълнят тактиката на BMW Group са основаване на по-голяма непосредственост с клиентите посредством дигитализацията. Приложенията разрешават директна връзка на нашите клиенти с нас и с техните коли – както и пряк достъп на BMW Group до клиентите. “

Статусът на автомобила е постоянно пред погледа, голям брой функционалности с натискане на бутон *

С приложенията водачите постоянно са осведомени за статуса на своите коли. Чрез приложението могат да бъдат отключени и заключени вратите, да бъде задействана климатизацията/вентилацията или, според от оборудването, посредством Remote 3D View да бъде показани зоната към автомобила и неговият интериор. Освен това, адресите на местоназначението могат елементарно да бъдат изпратени от приложението до навигационната система на автомобила. В допълнение могат да бъдат ръководени услуги на трети страни, като например Amazon Alexa**. В раздела „ Services & Store “ клиентът когато и да е може да види настоящо резервираните и наличните цифрови услуги за автомобила, както и комфортно и гъвкаво да задейства ConnectedDrive Upgrades. В композиция с BMW Digital Key Plus според от оборудването на автомобила посредством приложението „ My BMW “ е допустимо осъществяването на авансово записани маневри и автоматизирани функционалности за паркиране от разстояние към 6 метра от автомобила. Приложението предлага голям брой потребни функционалности и за електрифицираните коли – по този начин да вземем за пример клиентите в действително време получават информация за статуса на зареждането и електрическия пробег и по време на зареждане биват осведомени посредством Push известия за постигане на поставената цел за зареждане, както и за възможни проблеми. В Европа по избор в приложението е интегриран договорът BMW респ. MINI Charging на клиента. Така е допустима цифрово засвидетелствуване посредством приложението на над 400 000 зарядни станции в Европа. Таксуването се прави комфортно на месечна база, като се употребява методът на заплащане, непокътнат посредством BMW / MINI Charging. Друга съществена функционалност на двете приложения е ръководството на потребностите от обслужване и поддръжка на автомобила. Ако се изисква обслужване, потребителите получават Push уведомление и могат да си уговорят час непосредствено в приложението. Целият развой на обслужване се поддържа посредством приложението с регистрация, видео за обслужване, следене на положението и заплащане. Ако вашият личен автомобил попадне в произшествие, естествено можете да употребявате приложението, с цел да се обадите бързо и дейно за помощ при злополуки и щета. В по този начин наречения раздел „ Explore “ можете да се насладите на забавно наличия за марките, продуктите и услугите на BMW и MINI, в това число потребни „ видео указания “ („ How-to-Videos “).

Двете приложения се отличават и със своя Demo режим. С помощта на селекция от демонстрационни коли можете да се тества разнообразието от функционалности на приложенията и без личен автомобил. Демонстрационният режим на приложенията основава достоверно BMW и MINI преживяване - като че ли колите са към този момент в гаража. Клиентите на BMW и MINI също могат да извикат информация за положението и пробега на автомобила посредством съответното приложение на Apple Watch.

От въвеждането си приложенията са мощно търсени и се усъвършенстват непрекъснато

Приложенията „ My BMW “ и „ MINI “ започват през юли 2020 година, когато замениха своите прародители – приложенията „ Connected “. Оттогава приложенията непрекъснато се усъвършенстват и постоянно се усъвършенстват въз основата на противоположната връзка с потребителите. Двете приложения се актуализират на всеки 2 месеца, а функционалността им се уголемява. От септември 2022 година разполагаем на клиентите на BMW с всички разновидности на задвижването е функционалността „ Моите пътувания “ в приложението „ My BMW “ със статистиката на пътуването и информация за разхода на сила, междинната скорост и излъчванията на CO2 от минали пътувания. Функциите на „ Моите пътувания “ ще бъдат в допълнение разширени в бъдеще, например със препоръки за ефикасен и резистентен жанр на шофиране. В раздела „ Карти “ потребителят може да търси бензиностанции и станции за зареждане, както и комфортно да съпоставя цените на горивата, без да се постанова да отваряте друго приложение. От декември 2022 година водачите на BMW в Германия и Австрия могат да задействат автоматизирани заплащания за паркиране в автомобила и да приключват и удължават дейните резервации, да преглеждат хронологията на паркирането и да ръководят своите способи на заплащане в раздела „ Services & Store “ на приложението „ My BMW ".

* Функционалността на приложенията „ My BMW “ и „ MINI “ зависи от оборудването на автомобила и страната, в която се употребява.
** Amazon, Alexa и всички свързани с тях лога са търговски марки или регистрирани търговски марки на Amazon.com, Inc. или на някой от нейните филиали. Amazon Alexa може да се конфигурира в автомобила единствено в композиция с приложението My BMW, акаунт в Amazon и акаунт в BMW ConnectedDrive. За детайлности по отношение на годните условия за прилагане вижте Условия за прилагане на Amazon.de / Alexa.

Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР