Разнобой между “Промяната” и ИТН и за почивните дниДепутатите няма

...
Разнобой между “Промяната” и ИТН и за почивните дниДепутатите няма
Коментари Харесай

12 дни ваканция по Коледа за депутатите

Разнобой сред “Промяната” и Има Такъв Народ и за почивните дни
Депутатите няма да работят от 24 декември до 4 януари

С шест дни съкратиха коледната си почивка депутатите и взеха решение да стоят по родните си места от места 12 дни - от 24 декември до 4 януари. Проектът за почивката по Коледа сподели, че в обединението към този момент има търкания.

След разправиите сред “Промяната” и Има Такъв Народ за мораториума върху цените на тока, парното и водата и зеления сертифират двете обединения се оказа, че са на друго мнение и за продължителността на ваканцията. Има Такъв Народ даже бяха внесли различен план, предусещащ депутатите да нямат почивни дни по празниците, като се изключи формалните дати, на които никой не работи.

“Предложението ни е неработните дни на депутатите по празниците да съвпаднат с тези на елементарните български жители - вие не сте богове, пичове. Това сподели ръководителят на ПГ на “Има подобен народ” Тошко Йорданов.

“Всички ние сме гледали Народното събрание през миналите 20 и недостатък години и постоянно е било прочувствено гнусно по какъв начин Народното събрание си прави дълги ваканции, а хората работят”, сподели още Тошко Йорданов. Както нормално, думите му провокираха гневни реакции и стегнаха дебата. След разправията, предстоящо от “Промяната” съумяха да наложат своя план за решение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР