Различните позиции на страните в ЕС отлагат евентуалното приемане на

...
Различните позиции на страните в ЕС отлагат евентуалното приемане на
Коментари Харесай

Нидерландия ще се отоплява на твърдо гориво

Различните позиции на страните в Европейски Съюз отсрочват възможното приемане на обща тактика за пазаруване на природен газ. Прекият резултат от това е непрестанен растеж на цените. Скокът е толкоз огромен, че даже най-богатите страни изпаднаха в ненадейно състояние. Гражданите купуват дърва и въглища и се готвят са посрещнат зимата с различни способи на отопление.

Нидерландия е една от най-богатите страни освен в Европа, а в целия свят. Но дори и там хората купуват твърдо гориво, заяви Нова ТВ. Сметките за ток и газ скочиха внезапно. Гражданите се връщат към от дълго време забравени практики.

Продавачите на печки, камини и котли са измежду тези, за които рецесията носи непредвидени доходи. Тези форми на отопление не са обичайни за Нидерландия, където доста парцели са газифицирани. Димът и саждите също са нещо забравено, само че непредвидената рецесия води до търсенето на бързи решения.

В продължение на десетилетия Нидерландия захранваше газифицираните жилища от огромно лично вместилище. По подигравка, потреблението му беше спряно тъкмо преди да се разгори рецесията заради опасения от трусове. Правителството споделя, че отоплението с твърдо гориво е неефективно и нездравословно за околната среда. Но хората се интересуват най-вече какъв брой е крайната цена.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР