Разкриха 5-членна група, извършила отвличане с цел грабеж в Разградско,

...
Разкриха 5-членна група, извършила отвличане с цел грабеж в Разградско,
Коментари Харесай

Петима отвлякоха мъж в Разградско, искали да го оберат

Разкриха 5-членна група, направила похищение за обир в Разградско, оповестява Българска национална телевизия.

Разследването на случая е почнало на 2 ноември.

Около 20.00 часа жителка на село Хърсово алармирала, че маскирани хора нахлули в дома ѝ, нападнали мъжа, с който живее на фамилни начала, принудително го качили в автомобил, а на изхода на селото го изхвърлили от колата. Пострадалият бил откаран в разградската болница със счупена долна челюст и натъртвания в региона на гърдите.

От полицията прецизираха, че отвлеченият мъж не е предприемач, а е купувал бяла техника и други битови уреди. Похитителите считали, че разполага с доста средства и решили да го отвлекат, с цел да му вземат парите.

Окол 14.00 часа на 7 ноември край селскостопанското летище в село Острово криминалистите засекли товарен автомобил, в който открили двама от причинителите - 31-годишни мъже от селото. Впоследствие били арестувани и останалите трима участници в закононарушението - на 28, 41 и 38 години, също поданици на Острово.

От домовете и колите на арестуваните били конфискувани два газови револвера и муниции, въздушна пушка, сигнална полицейска лампа и черна маска.

След 24-часовото задържане на петимата двама от тях са освободени с мярка " подписка ", а на други двама е наложена мярка " задържане под стража ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР