Разкошно! Комунисти, фашисти и обикновени политически измамници, заедно в труд

...
Разкошно! Комунисти, фашисти и обикновени политически измамници, заедно в труд
Коментари Харесай

Комунисти, фашисти и обикновени политически измамници заедно в труд и бой. Заедно срещу промяната

Разкошно! Комунисти, фашисти и елементарни политически измамници, дружно в труд и пердах. Т.е. дружно против смяната на модела на ръководство на столицата.

Феноменално по своята манипулативност е изявлението на Радев:

„ Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев „ ще съобщи (…) родината си “, тъй като е „ човек, който предава родителите си “. “

Не, Радев, не си схванал, седни си, двойка.

Терзиев не утвърждава дейностите на роднините си (напълно вярно, съгласно мен), тъй като е угрижен за бъдещето на родината си. Ама това мъчно може да бъде възприето от генералите, които не се отхвърлят от родово-партийните си обвързаности, с цел да държат България във феодалното минало.

– Сега разбираме за какво няма публична позиция на ГЕРБ против антисемитските и анти-европейските нервности на Възраждане.

– Сега разбираме за какво няма публична позиция на ГЕРБ против про-путинските изказвания на Радев.

– Сега разбираме за какво новата сглобка Радев+Възраждане и дума не споделят против ГЕРБ, а нападат единствено и само ППДБ и демократичните полезности.

Защото са се разбрали. И са се сговорили. За да няма смяна. И да продължат модела на ръководство. Досега ГЕРБ си партнира прелестно с едни псевдо-патриоти в Общинския съвет. Явно са се разбрали други псевдо-патриоти да ги заместят.

Както се споделяше: Сега в, скоро и по другите градове.

Комунисти крещят, че ни пазят от комунисти.

Измамници крещят, че ни пазят от измами.

Псевдо-патриоти крещят, че са патриоти, до момента в който се завиват със знаме на непозната страна агресор и ни откъсват от националния ни интерес.

И цялата нервност, цялата мъгла, цялата агитация са единствено с една единствена цел. Да няма смяна. Да се резервира статуквото. Да ни откраднат нови години от живота.

Имайте го поради, като решавате за кого да гласувате.

Текстът е оповестен във фейсбук профила на създателя. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР