Разговорите с БСП за третия мандат трябва да се проведат

...
Разговорите с БСП за третия мандат трябва да се проведат
Коментари Харесай

Хаджигенов: Трифонов даде възможност на Борисов да се подиграва на всички от джипката си |

Разговорите с Българска социалистическа партия за третия мандат би трябвало да се проведат по две аргументи. Първата причина е чисто политическа, защото в петък Слави Трифонов събори всички мостове, които ние другите построихме. 

Това сподели Николай Хаджигенов, народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме ", по Българска национална телевизия. 

Очевидно политическото поумняваме няма да се случи скоро и то коства една добра цена - всяко отиване на избори по нечия волност - на Трифонов - коства 65. млн, сподели той. Аз бях и в предходното заседание, Трифонов сподели и тогава " Отиваме на избори, идващия път ще има държавно управление ", в този момент отново, съобщи Хаджигенов. 

Не съм оптимист, че бюджетът ще бъде признат до 15 септември, без значение че става дума единствено за актуализация, всички партии имат оферти. Ще се работи оптимално плътно, само че ще отнеме време. Народното събрание ще работи до тогава, до момента в който има потребност, сподели още Хаджигенов. 

Той акцентира, че водачът на Има Такъв Народ е единственият, който слага ултиматуми. " Ние няма да се смирим и несъмнено ще вървим и на 16-и избори ", сподели Хаджигенов. 

Втората причина, съгласно него, заради която би трябвало да се завършат диалозите, е правосъдната промяна.

" Между другото, решението на Трифонов значи, че Иван Гешев ще се радва още известно време - като стана дума за правосъдна промяна. Това даде допустимо на Борисов още веднъж да се усеща фактор и да се подиграва на всички от джипката си ", сподели депутатът от ИБГНИ. 

" Има неща, които започнахме предишния път, а в този момент би трябвало да ги довършим. Това е законопроект за НСО, Закон за отбрана на бюрото, закриване на спецсъдилищата. Поне тези три неща, отвън актуализацията на бюджета, което е извънредно значимо ", посочи той. 

Тъжното е, че в Има Такъв Народ има хора с чудесна експертиза и обучение, само че те не бяха номинирани, гласът им не се чува, акцентира Николай Хаджигенов. 

Логично е, ГЕРБ да е първа политическа мощ, тъй като пада поддръжката за Има Такъв Народ, разяснява на Маркет линк отпреди няколко дни Хаджигенов. 

Мая Манолова е била на неофициална среща с Трифонов, аз доскоро приказвах с индивида на паркинга за сформиране на държавно управление, и какво?, разяснява Хаджигенов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР