Разговаряме с всички експерти в Регионалните управления на образованието за

...
Разговаряме с всички експерти в Регионалните управления на образованието за
Коментари Харесай

Министър Вълчев: Учителите да подхождат индивидуално към всяко дете


Разговаряме с всички специалисти в Регионалните ръководства на образованието за това по какъв начин всеки преподавател да бъде подсилен да работи по-свободно и да подхожда самостоятелно към всяко дете. Очакваме учителите да компенсират въздействието на външната среда. Това съобщи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев на среща с шефове на просветителни институции от община Трявна, която се състоя в Началното учебно заведение "Пенчо Славейков ", заяви пресцентърът на МОН.

Община Трявна е 100-ата, която министър Вълчев посещава, с цел да разиска настоящите тематики в системата на образованието с учители, както и с представители на общините.

Министърът е поздравил учебния тим по шах на Основното учебно заведение "Васил Левски " в Плачковци за постигнатите триумфи. Учениците пък подарили на просветителния министър дребен шах, карта за член на клуба и пропуск, с който му се позволява да влиза в учебното заведение.

В Трявна министър Вълчев е участвал на спор сред възпитаници от Средното учебно заведение "П. Р. Славейков " на тематика "Българското учебно заведение преди Освобождението дава доста обучение на подрастващите ".

С преподавателите от Националната гимназия за приложни изкуства "Тревненска школа " в града министърът е разискал опциите възпитаници от цялата страна да посещават учебното заведение и да следят новаторски способи на преподаване.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР