Razer представи безжичната геймърска мишка Razer Viper V3 HyperSpeed​​​​. Производителят

...
Razer представи безжичната геймърска мишка Razer Viper V3 HyperSpeed​​​​. Производителят
Коментари Харесай

Razer представи безжичната геймърска мишка Viper V3 HyperSpeed ​​с живот на батерията до 280 часа

Razer показа безжичната геймърска мишка Razer Viper V3 HyperSpeed​​​​. Производителят твърди, че новият артикул, който има симетрична форма, употребява най-съвременните технологии в този клас устройства.

Какво предлага геймърската мишка Viper V3 HyperSpeed?

Геймърската мишка Razer Viper V3 HyperSpeed ​​​​използва оптичния датчик Focus Pro 30K с разграничителна дарба до 30 000 DPI (точки на инч) и поддържа оптимално ускоряване от 70G. Новият артикул предлага 6 програмируеми бутона, основани на механичните превключватели Mouse Switches Gen-2 с запас от 60 милиона кликвания. Мишката е оборудвана още с вградена памет, която ви разрешава да съхранявате един профил за настройки.

Размерите на новия артикул са 127,1 × 63,9 × 39,9 мм. Теглото е 82 грама с АА батерията и 59 грама без нея.

Когато е обвързван безжично благодарение на 1000Hz HyperSpeed ​​​​Wireless предавателя, Razer Viper V3 HyperSpeed ​​​​ще издържи до 280 часа с едно зареждане.

За новата мишка производителят предлага и настрана закупуване на трансивъра HyperPolling Wireless, който му обезпечава периодичност от 4000 Hz. Въпреки това, когато той се употребява, животът на батерията на мишката ще бъде не повече от 75 часа без презареждане. В общоприетия пакет на Razer Viper V3 HyperSpeed ​​не е включен кабел, а той би трябвало да се закупи настрана.

От къде може да бъде закупена и на каква цена?

Razer Viper V3 HyperSpeed ​​​​в момента се предлага в формалния онлайн-магазин на Razer, където цената е $69,99. Компанията желае $119,97 за комплекта с предавателя и кабела HyperPolling Wireless Dongle, само че сега цената е понижена с 29% и е $84,99.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР