Разделяте се. Без значение по каква причина или по каква

...
Разделяте се. Без значение по каква причина или по каква
Коментари Харесай

Бързи начини да се отървеш от мислите за бившия

Разделяте се. Без значение по каква причина или по каква причина. Важното е, че преживявате загуба, един тип печал, който в един миг води до огромен блян и, както внезапно се оказва, непрекъснато мислене за някогашния си. Обмисляте дали е добре, анализирате всяка дума и жест. Чудите се дали въпреки всичко е била неточност, може би си е коствало да ви дам още един късмет. Въпросът е единствено какъв брой дълго ще продължиш и можеш ли да се измъкнеш от тази фикс идея?
Ако не можете да спрете да мислите за това, имайте поради тези три значими неща:
1. Разделихте се по съответна причина
 Това, което би трябвало да бъде твое, ще се върне при теб Това, което би трябвало да бъде твое, ще се върне при теб
Вероятно няма човек, който след разлъка в никакъв случай да не си е задавал въпроса по какъв начин да си върне момче, момиче или просто някогашен. Когато загуби...
Времето изтрива мъчителни мемоари, ние желаеме единствено да си спомним тези хубави моменти. Но в случай че беше толкоз прелестно, отново щяхте да сте дружно. И въпреки всичко не сте.
Опитайте се да видите някогашната си връзка като благословия, тъй като тя ви е довела до мястото, където сте през днешния ден. Благодарение на него сте разбрали какво желаете и с какво не можете да се съгласите във връзката си. 
2. Бъдете почтени и отворени с колегата си
Ако нещо ви тормози, най-добре е постоянно да говорите за това. Когато потискаме възприятията си и ги задържаме, губим съразмерност и баланс в цялостната картина. Може да се случи по този начин, че мозъкът ви да възприема избрани обстановки като доста по-лоши, в сравнение с са в реалност.
 Седем евентуални признака на бъдещата разлъка Седем евентуални признака на бъдещата разлъка
Защо идва краят на една връзка, колкото и здрава и хармонична да е била тя? Може би би трябвало дискретно да покажете тази публикация на па...
Разказването на колегата ви по какъв начин се чувствате освен ще облекчи терзанията ви, само че и ще отвори място за чудесна връзка сред вас двамата. 
3. Съсредоточете се върху връзката си, а не върху някогашния си
Когато се освободите от мисълта, че някогашният ви излиза с други дами и основава живот за себе си, в последна сметка ще започнете да се фокусирате върху себе си и връзките си. Той е вашето минало и вие живеете тук и в този момент.
Със сигурност нееднократно сте чували, че придържането към предишното е нездравословно. Този нрав се отнася освен за придържането към предишното, само че и към предишното на някогашен сътрудник. Няма нищо положително в това да бъдеш захласнат от него. Това единствено ще провокира ненужна драма и проблеми в новата ви връзка, което може да ви накара да отблъснете в действителност страховит човек от себе си. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР