Разделени един от друг се оказаха Росен Плевнелиев и съпругата

...
Разделени един от друг се оказаха Росен Плевнелиев и съпругата
Коментари Харесай

Неприятна изненада за Росен Плевнелиев и Деси Банова в самолета

Разделени един от различен се оказаха Росен Плевнелиев и брачната половинка му Деси Банова. Двойката се прибирала от Съединени американски щати след среща с най-успелите България оттатък океана, само че при прехвърлянето в Истанбул, с неприятна изненада открили, че не са един до различен.

Двойката дружно се качила в самолета, само че при настаняването разбрали, че са настанени на разнообразни места и то в разнообразни редове. Това обаче по никакъв метод не ги смутило и те умерено седнали и изтърпели целия полет.

" Поведението им беше извънредно сдържано. Не съм видял даже за ръце да се хващат, евентуално са били изморени от дългия път. Нямаше нито обятия, нито различен знак на обвързаност - несъмнено изморителният трансфер до София ги е изтощил ", споделя пасажер от самолета.

Двамата прекосяват океана за среща с най-успелите българи в Съединени американски щати. Те се включиха в самодейността " RE:TURN " покрай Бевърли Хилс, пише  " България през днешния ден ".

По време на самодейността представители на започващи организации с капацитет за бързо развиване показват на нашенците благоприятни условия за развиване в бизнес средата и неправителствения бранш в България.

Сред присъстващите са Богомил Балкански, някогашен вицепрезидент на Google и сегашен нещатен консул на България в Сан Франциско, Огнян Гаврилов, правист и притежател на огромна юридическа адвокатска фирма в Сакраменто, Николай Стоилов—актьор, продуцентът Петко Душков, Омуртаг Велев, който работи за Барадей и други. Сред гостите е и генералният консул на България в Лос Анджелис Веселин Вълчев.

По време на пътуването си до Съединени американски щати Росен Плевнелиев и Деси Банова съумяват да обиколят най-атрактивните места в Града на ангелите. Те разгледали най-скъпата улица в света " Родео Драйв " в Бевърли Хилс, както и Алеята на славата в Холивуд, разкриват техни близки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР