Разчитам на сериозна подкрепа в Пловдив, тъй като съм популярен

...
Разчитам на сериозна подкрепа в Пловдив, тъй като съм популярен
Коментари Харесай

Кандидат-кметове на ПП-ДБ: Пловдив и Варна имат нужда от промяна

Разчитам на сериозна поддръжка в Пловдив, защото съм известен в града, въпреки всичко бях преподавател. Това съобщи проф. Ивайло Старибратов, който е претендент за кмет на Пловдив, повдигнат от „ Продължаваме промяната- (ПП-ДБ) в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия.

„ Варна изрично има потребност от смяна. 2/3 от варненци го декларират намерено. Затова ние с моя екип работим в тази посока – да покажем, че има опция ”, сподели претендентът за кмет на Варна Благомир Коцев, също повдигнат от ПП-ДБ.

„ Кандидатът за кмет на ГЕРБ не ми е прочут. Сериозен проблем на Пловдив е превоза, разкопаването, екосистемата, чистотата – в тази светлина ще бъде най-голямата ми битка ”, уточни проф. Старибратов.

„ Силата ми е в дигитализацията. Културните полезности на Пловдив могат да бъдат цифровизирани и показани на света ”, добави той.

„ В мен и екипа ми жителите на Варна виждат опция за смяна. На варненци им е пристигнало до гуша – градът е в извънредно положение. Варна е разкопана, минирани са зелени площи и други ”, посочи Коцев.

Кандидатът за кмет на Пловдив акцентира, че няма да има политическа сглобка с ГЕРБ на локално равнище. „ В Пловдив също има проблем с инфраструктурните планове. Има най-малко 2-3 решения на казуса с почистването на Марица ”, сподели още проф. Старибратов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР