Разбирате, че отношенията не винаги ще бъдат перфектни, но продължавате

...
Разбирате, че отношенията не винаги ще бъдат перфектни, но продължавате
Коментари Харесай

Как да разберете, че това е най-добрата връзка в живота ви

Разбирате, че връзките не постоянно ще бъдат съвършени, само че продължавате да ги считате за специфични и красиви, макар всички недостатъци.

Как да сте сигурни, че в действителност сте срещнали същинската си обич? Това е нещо, което няма по какъв начин да се обърка, тъй като ни трансформира и то в най-хубавия смисъл!

На първо място, не се притеснявате, че към този момент не можете да вършиме каквото желаете

Ставате по-внимателни в дейностите си. Сега вашите дейности са по-обмислени, тъй като разбирате, че техните последствия могат да обиден обичания човек. И вие изцяло го приемате. Животът ви в този момент не принадлежи единствено на вас, тъй като към този момент сте двама- свързани и обичащи се!

Сега мислите освен за себе си, само че и за различен човек

Сега разбирате, че светът не се лимитира единствено до вашето благополучие. Вие решавате да свържете живота си с различен човек и това значи, че би трябвало да сте подготвени да вършиме взаимни отстъпки от време на време. Това не ви тормози, тъй като знаете, че връзката ви е доста по-важна от моментните егоистични стремежи.



Не се страхувате да се чувствате уязвими

С появяването на същинска връзка към този момент не се страхувате от личната си накърнимост. Разбирате, че не е належащо да носите маска на непревземаем човек, с цел да изглеждате по-силни. Признавате своите недостатъци и не се страхувате да ги покажете на колегата си. Започвате да осъзнавате, че цялостно доверие в една връзка става допустимо единствено когато сътрудниците си разрешат да бъдат уязвими един към различен.

Не се пробвате да заобиколите евентуални конфликтни точки в една връзка

Свикнали сте да ходите по линиите на предходните си сътрудници, тъй като постоянно се страхувахте да кажете нещо, което може да ги разгневи. Въпреки това, страните в сполучлив съюз не се отклоняват от разногласия и спорове, тъй като знаят, че са задоволително мощни, с цел да преодолеят всички разлики.

Вече не желаете непрекъснато да потвърждавате на колегата си, че той бърка

Сега, спрямо предходни връзки, не се чувствате по този начин, че би трябвало постоянно да сте прави. Позволявате на колегата си да надделее в разногласия, защото знаете, че от време на време е належащо да можете да сдържате гордостта си, с цел да поддържате мощна връзка. Просто разбирате, че е по-важно да поддържате естетика в една връзка, в сравнение с да потвърждавате, че сътрудникът бърка.

Разбирате, че се променяте като персона и това ви харесва

Взаимоотношенията могат да трансформират хората. За доста измененията, които им се случват, са неприятни. Но хората, които са в същинска връзка, не устояват на смяната. Напротив, те я одобряват на драго сърце.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР