Разбира се, че писмо от български интелектуалци в подкрепа на

...
Разбира се, че писмо от български интелектуалци в подкрепа на
Коментари Харесай

Теодор Ушев: Заспал е зимен сън българският интелектуалец

Разбира се, че писмо от български интелектуалци в поддръжка на европейската цивилизация, няма да бъде написано. Нищо, че ежедневно концепцията за равнопоставеност и приятелство сред хората е атакувана безмилостно отвред.
Така де, неналичието на ред, дисциплинираност и правила в страната е най-лесно да се оправдава с роми, евреи, еврогейове и родоизменници - какъв брой му е да се " изпляскаш " против тях, незабавно ще станеш " cool " и " говорещ истината пич ".

Българският интелектуалец е необикновен тип. Той обича да се сниши, когато има стихия, да изчака, да огледа, и тогава в случай че види, че облаците са попреминали, да пооткрехне лекичко първо перденцето, след това прозореца, да види има ли други наизлезли към този момент и чак тогава, първо тихичко, след това понабрал храброст, да понадигне гласче. Заспал е зимен сън българският интелектуалец, чака някой да го предложения на закуска първо. Ма няма ужасно, в случай че медиите ви поокалят малко бе, другари! Нали едната чест ни е останала в тази клета държавица! Ако в нея има останали още " интелектуалци ", де...

Теодор Ушев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР