Разбира се, че от дрехите и аксесоарите тя може да

...
Разбира се, че от дрехите и аксесоарите тя може да
Коментари Харесай

Какво не подхожда да носи жената над 50

Разбира се, че от облеклата и аксесоарите тя може да носи всичко, каквото пожелае. Изобщо не става дума за външния тип на дамата 50+, както може да подведе това заглавие. С възрастта идва и осъзнаването, че дамата 50+ не е длъжна да се преценява с каквито и да било показа по какъв начин би трябвало да наподобява, какви черти на характера да има и кой да е общественият ѝ статус. Това е прахосване на сила, всеки фотон от който е необходим за друго. За срещата със самата себе си и с духовното си израстване.
Но въпреки всичко има неща, които една жена 50+ не трябва да носи…
И те са:

1. Тежестта на този свят
Когато повдигате на раменете си това задължение, вие страдате. Дори да ви харесва чувството за вселенска мощност, пробвайте да се разтоварите. Следвайте правилото „ take it easy “ и животът ще стане по-лек.
2. Самосъжалението и срама
Житейските неточности – те са нещо обикновено. От тях не е застрахован никой. Но даже да сте похарчили най-хубавите си години не по този начин, както ви се е желало, не си тровете остатъка от живота със самосъжаление.

Не плачете прекомерно постоянно, другояче болката и разочарованието ще се трансфорат в лавина. Не очертавайте очите си в черно (не в козметичния смисъл). Независимо на какъв брой сте – разрешете им да сияят.
3. Розовите очила
Познавате се добре. Розовите очила пречат трезво да се огледа на действителността. Можете да противостоите на несгодите. Сложете си слънчевите очила. А еднорозите и принцовете оставете в детството. Където им е мястото.
4. Нацупените устни

Разбира се, има обстановки, в които без тях е невероятно, само че не ги носете от самото начало. Поне заради обстоятелството, че поради тях, се образуват бръчки на горната джука и под носа.
5. Твърде доста шапки
Аз да вземем за пример не нося нито една. Главата ми не може да диша, ушите незабавно щръкват встрани. Освен това в случай че сте пристрастени към шапките, можете елементарно да забравите с коя сте били последния път и да се повторите или да изберете несъответствуващата за случая.

6. Лицето на зла жена

И на вас и на близките ще им е прелестно да виждат усмивката ви и добротата в очите ви.

P. S. А в действителност кой споделя, че тези неща са верни? В другите точки на земното кълбо, за другите хора, разнообразни неща са верни и неправилни, по тази причина търсете вашата персонална пътна карта.

А ето и вижданията на поетесата Маргарита Петкова за дамите над 50:

На 50 дамата е кралица –
не би си разрешила неверен ход.
Не се побира сред две корици
на книгата, наречена „ Живот “.

На 50 дамата е страхотна,
защото знае своята цена –
помислиш ли за теб да я закотвиш,
тя ще те опустоши като вълна.

На 50 дамата е палач! –
напреко през житейското просо,
тя цепи към следващата пусия
и без да мигне, стреля на месо.

На 50 дамата е умница –
не дава да я взимат за мезе.
Отгледала е къща, мъж, дечица…
За нищо съвестта не я гризе.

На 50 дамата е удобна-
прощава тя лъжите отново и пак…
Но като нищо може пътем
да хвърли в тъча не един простак!

Инфо: spisanie8

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР