Разбили куфара на Нора Недкова на летището, разпитвали я повече

...
Разбили куфара на Нора Недкова на летището, разпитвали я повече
Коментари Харесай

Граничари нападнаха родна плеймейтка в Панама заради наркотици: По-уплашена никога не съм била

Разбили куфара на Нора Недкова на летището, разпитвали я повече от час

В сюжет, напомнящ интродукция към Бягство от пандиза се забърка настоящата Мис Плеймейт Нора Недкова. Новогодишните празници тя посрещна с екскурзия до Панама, Карибите и Колумбия, само че на връщане към татковината, когато трябвало да хване полета Панама-Париж-София, защитата я притиснала за щателна инспекция със подозрения, че придвижва неразрешени субстанции.

„ Не съм се чувствала по-уплашена в живота си, за пръв път ми се случва такова нещо. Никога не съм употребявала опиати, макар всички изкушения на нощния живот и след толкоз години като клубна танцьорка по този начин ѝ не ме поблазни опцията да опитам такива стимуланти, с цел да ми е радостно. Не знам какво притегли гардовете в мен, какво толкоз им се стори подозрително. “, разяснява пред Монитор миньончето от Варна.

Нора изясни още, че прекарала над час в стая за разпит, а целия ѝ куфар бил съвсем разфасован. В багажа си имала чисто нови рокли, ключове за жилището си, както и доста скъпи бижута.

След като се убедили, че не се пробва да транспортира нищо нелегално, ченгетата пуснали нашенката да излети. Когато кацнала във френската столица обаче Недкова схванала, че след полицейския тараш куфарът ѝ не е стигнал до самолета и до този миг още не й е върнат.

Недкова завоюва състезанието за съблазън на сп. Playboy при започване на декември, а с него и премията от 20 000 лева Част от нея хубавицата счита да влага в организации за изоставени и заболели животни, а с другата ще налее главните на бизнес.

През последните две години, откогато не се занимава интензивно с танци, Нора върти бутик за облекла в Златни пясъци, само че фантазията й е да има личен бар.

„ Обичам купоните, познавач съм на хубавата храна и атмосферата, която отпуска, тъй че да разработя едно такова местенце е главната ми цел “, изясни русокоската откакто завоюва купата.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР