Районният съд в Пловдив остави за постоянно в ареста мъжа

...
Районният съд в Пловдив остави за постоянно в ареста мъжа
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста мъжа и жената, задържани за трафик на мигранти в линейка

Районният съд в Пловдив остави за непрекъснато в ареста мъжа и дамата, които бяха арестувани за трафик на 23-ма мигранти в кола за спешна помощ край село Труд.

Учудващо съвещанието протече при закрити врата, евентуално поради потребление на специфични разследващи средства при в следствието.

Стана ясно, че по време на трафика Маргарита Маринова била облечена с медицински облекла, явно с цел да наподобява правдоподобно като част от лекарския екип на колата за спешна помощ, съобщи Българска национална телевизия.

Бежанците от Афганистан, измежду които три малолетни момчета, са влезнали от Турция и са били натоварени в колата за спешна помощ край Стара Загора след гонка с полицията по автомагистрала " Тракия ".

Трафикантите изоставили колата за спешна помощ пред полицейското ръководство в пловдивското село Труд. При последвалата светкавична полицейска акция те били хванати. Обвиняемите са престъпно проявени за обири и опиати. Мъж е осъждан 4 пъти. Ако бъдат приети за отговорни, те могат да получат присъди от 1 до 5 години и санкции до 20 000 лв..

" Като главното беше, като се изключи че сме потвърдили обосновано догатката за присъединяване на двамата, нарасналата социална заплаха на двамата. Извършителят, който е карал колата за спешна помощ, сме му взели наложително кръв за проучване, защото е споделил пред единия служител на реда, че предния ден е използвал метамфетамин. Така че това ще предстои на изясняване с назначената към този момент химическа експертиза ", сподели Атанас Илиев от Районната прокуратура в Пловдив.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР