Районният съд в Пловдив остави в ареста двамата трафиканти, превозвали

...
Районният съд в Пловдив остави в ареста двамата трафиканти, превозвали
Коментари Харесай

ЦИРК! Предрешена като лекарка вози бежанци с линейка. Реве и заплашва в съда, че ще си посегне

Районният съд в Пловдив остави в ареста двамата трафиканти, превозвали 23 мигранти в кола за спешна помощ, с което почете настояването на прокуратурата, предава Plovdiv24.bg. 29-годишната жена Маргарита Маринова, излезе от залата, плачейки и сподели: „ Ще се самоубия “. Мъжът на 31 години не отрони дума. Адвокатите им отхвърлиха коментар.
Съдът ги остави в ареста поради нараснала социална заплаха. Изпършителят, който е карал колата за спешна помощ, е с взети проби за проучване, защото е декларирал, че предходният ден е използвал метаамфетамин. Оказа се, че той е и недееспособен лидер на МПС и има брошура, оповестена за невалидна. Има влезнали в действие наказателни постановления за нарушавания по закона за придвижване по пътищата. Осъждан е четири пъти, изясни заместник-районният прокурор Атанас Илиев.
Той посочи, че във връзка с другата участничка, тя е била облечена в медицински облекла, все едно прави естествена здравна активност. Има административни санкции за предходни прегрешения за обири до 2 минимални работни заплати. В последните години 6 пъти губи персоналната си карта, което е подозрение за злоупотреби с документи.
Разпитани са и мигрантите пред арбитър и в огромна степен следствието към този момент е завършило. Решението не е дефинитивно, обжалването е на 4 май от 15,30 ч.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР