Районният съд в Бургас остави зад решетките 18-годишния Янко Йорданов.

...
Районният съд в Бургас остави зад решетките 18-годишния Янко Йорданов.
Коментари Харесай

Оставиха зад решетките младежът, задигнал камион и катастрофирал в Бургас

Районният съд в Бургас остави зад решетките 18-годишния Янко Йорданов. В нощта на 9 декември, преобръщайки се на основно кръстовище до момента в който беше преследван от полицията, напомня.
По-рано през днешния ден районната прокуратура внесе искане за налагане на най-тежката мярка за задържане " непрекъснат арест ". 18-годишният юноша от Средец е упрекнат за това, че незаконно е лишил непознато моторно транспортно средство – товарен автомобил, влекач с прикачено към него полуремарке, с желание да го употребява. Обвиняемият не участва на правосъдното съвещание, а се включи посредством видеовръзка от ареста. Той изиска да бъде освободен, само че отхвърли повече пояснения. От прокуратурата пък акцентираха, че младежът не е изказал страдание за стореното.
 72 часа арест за младежа, отмъкнал камион и аварирал в Бургас 72 часа арест за младежа, отмъкнал камион и аварирал в Бургас
Крадецът на камиона в Бургас остава в ареста за 72 часа. Повдигнато му е обвиняване за незаконно лишаване на товарен автомобил, за...
По време на следствието е открито, че товарният автомобил се е намирал на паркинг, стопанисван от комерсиално сдружение в Бургас. Камионът е лишен посредством потребление на контактен ключ. Обвиняемият, който е недееспособен лидер, е подкарал транспортното средство, преминавайки по голям брой улици в града. Янко не е спял при подаден сигнал с палка от полицейски чиновник, което е провокирало преследването му с полицейски коли. Обвиняемият е позволил независимо пътно произшествие, след което е арестуван от полицейските чиновници.
Определението на Районен съд Бургас предстои на обжалване пред окръжни магистрати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР