Районният съд в Бургас остави за постоянно в ареста 20-годишният

...
Районният съд в Бургас остави за постоянно в ареста 20-годишният
Коментари Харесай

Съдът в Бургас остави в ареста 20-годишния шофьор-беглец от миналата седмица

Районният съд в Бургас остави за непрекъснато в ареста 20-годишният Иван Чонтов. В края на предходната седмица той провокира над 30-километрова гонка с полицията, блъсна пет коли и рейс, а по-късно избяга пешком.

От прокуратурата дефинираха дейностите му като извънредно нападателни и основали заплаха за участниците в придвижването по време на преследването. Шофьорът-беглец не е спрял макар разпънатите шипове и голям брой изстрели със " стоп патрони ".

Според юриста му точно стрелбата го е изплашила. В залата обвиненият съобщи, че желал нещата да приключат доста по-рано, само че се тормозил някой да не му навреди. И през днешния ден обвиненият не изиска да изясни, за какво се е опитал да бяга от полицията.

Иван Чонтов, обвинен: " Сега не е моментът да приказвам ".

Димитър Илиев, прокурор: " Възползва се от правото си да не дава пояснения. Извършил е няколко закононарушения, с изключителна смелост, непримиримост, опитал се е да се укрие от полицейските чиновници ".

Станко Кралев, юрист на обвинения: " Стреляли са още първия път на ул. " Македония ". Един или два пъти. И в действителност това го е изплашило, най-малко по изказвания на татко му. Защото аз го видях за първи път и не съм разговарял с него. Стреляли са и в Равадиново. Никой не упреква служителите на реда в това, че са стреляли, не са основали заплаха за живота му, само че това е една от предпоставките за неговото държание ".

Автор: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР