Районният прокурор на гр. Пловдив Чавдар Грошев връчи благодарствени грамоти

...
Районният прокурор на гр. Пловдив Чавдар Грошев връчи благодарствени грамоти
Коментари Харесай

Чавдар Грошев връчи благодарствени грамоти на директорите на ХГ „Св.св. Кирил и Методий“ и ОУ „Княз Александър I“ за участие в съвместни инициативи през 2022 г.

Районният прокурор на гр. Пловдив Чавдар Грошев връчи благодарствени грамоти на Емил Начев, шеф на Хуманитарната гимназия „ Св.св. Кирил и Методий “ и Иванка Василева, шеф на ОУ „ Княз Александър I “, за извършените през 2022 година взаимни начинания.

Това стана по време на Коледния празник на учениците, който се организира в тържествената зала на двете учебни заведения. На връчването на грамотите участваха Атанас Илиев, заместник-районен прокурор, учители и възпитаници.

През годината прокурори от Районна прокуратура–Пловдив организираха открити уроци пред гимназисти за специалността на магистрата, правата и отговорностите на жителите, заплахите в интернет и използването на наркотични субстанции и други Последната демонстрация беше преди няколко дни, когато Чавдар Грошев и Атанас Илиев дружно с психолога Невена Божилова, президент на Зонта клуб – Пловдив, изнесоха лекция пред възпитаници от 7 и 11 клас за домашното принуждение, хулиганството и неприемливите прояви на експанзия в учебно заведение. Посещението бе част от програмата на новосъздадения Постоянен съвет за предварителна защита на домашното принуждение, в който вземат участие магистрати, служители на реда, представители на локалната власт, неправителствени организации и общественици.

Другата взаимна демонстрация бе извършения преди дни Коледен благотворителен базар в Районна прокуратура–Пловдив, на който деца от двете учебни заведения донесоха ръчно направени от тях коледни картички, играчки, декорации, сурвачки и сувенири. Събраните средства ще бъдат предоставени на възпитаници в неравностойно състояние, за деца на учители, лекари и служители на реда, изгубили живота си в първата вълна на коронавирус пандемията и на Комплекс за обществени услуги за деца  и фамилии.

И през идната година прокурори ще продължат да изнасят открити уроци пред възпитаници от двете учебни заведения.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР