Районната прокуратура в Пловдив разследва скандалната дизайнерка Миглена Каканашева -

...
Районната прокуратура в Пловдив разследва скандалната дизайнерка Миглена Каканашева -
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва дизайнерката Мегз за побой над жена от ревност

Районната прокуратура в Пловдив проверява скандалната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз за нахлуване и побой над жена в града под тепетата, заяви "Трафик нюз ". Случаят е станал преди няколко месеца.

Потърпевшата била атакувана от дизайнерката, удряна и скубана. Жената е подала тъжба в Криминална полиция. След следствие, завършило преди дни, материалите са били предадени на районните прокурори. По неофициална информация причина за нападението е ревнивост.

Очаква се Районната прокуратура в Пловдив да излезе със мнение по проблема в границите на месец.

От "Трафик нюз " допълват, че това не е първият случай, когато Мегз атакува и бие друга жена. Преди време жителка на Раковски е станала жертва на гнева на дизайнерката, само че не е подала тъжба в полицията.

В началото на януари Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинявания на 28-годишната Миглена Каканашева, приятеля й Румен Рончев и нейния братовчед Антон Лесов.

Според прокуратурата, Мегз съзнателно е склонила Рончев и Лесов незаконно да присвоят непозната движима движимост - джип "Мерцедес G350 ", като обсебването е в огромни размери.

Миглена Каканашева е обвинена за подбуждане към отнемане в огромни размери. Тя е с наложена мярка за неотклонение "парична гаранция " в размер на 10 000 лв..
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР