Районна прокуратура - Русе привлече като обвиняем Венцислав Ангелов –

...
Районна прокуратура - Русе привлече като обвиняем Венцислав Ангелов –
Коментари Харесай

Оставиха Венцислав Ангелов - Чикагото в ареста за 72 часа

Районна прокуратура - Русе притегли като обвинен Венцислав Ангелов – Чикагото за това, че в изискванията на рисков рецидив е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, оповестиха от прокуратурата.

Действията на Чикагото по своето наличие се отличават с изключителна смелост, като на обществено място – в кабинета на общопрактикуващия доктор Ивайло Иванов, той е викал, обиждал, отправил закани, нападнал, блъскал, съборил на земята и душил медика.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор обвиненият е арестуван за период до 72 часа.

По случая Районна прокуратура - Русе се е самосезирала по отношение на оповестен в медиите материал на 17 януари 2022 година за зародил случай в медицински кабинет в с. Ново село сред лекаря и Венцислав Ангелов.

Наред с това, въз основа подаден сигнал от доктор Иванов до 112, работа по случая са почнали полицейските чиновници на Второ районно управление (на МВР) на ОД Министерство на вътрешните работи - Русе. Материалите от инспекцията и формиран от Второ районно управление (на МВР) против Венцислав Ангелов акт по Указа за битка с дребното безчинство от 17 януари са докладвани в РП- Русе.

Разследването по делото продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР