Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Д.Ч., на 59 г.

...
Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Д.Ч., на 59 г.
Коментари Харесай

В компютъра на пловдивчанин откриха 3104 файла с порнографски материали с деца

Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на Д.Ч., на 59 година Той е предаден на съд за това, че на 18.09.2020 година в Пловдив е популяризирал посредством осведомителна технология нецензурен материали, като за тяхното основаване са употребявани деца, ненавършили 18-годишна възраст и лица, които наподобяват като такива - закононарушение по член 159, алинея 4, т. 1, вр. алинея 2 от Наказателния кодекс.

Той е упрекнат и за това, че на 19.01.2021  година в гр. Пловдив е държал в компютър 3104 броя нецензурен материали с деца под 18 години и лица, които наподобяват като такива. 

Обвиняемият Д.Ч. живеел в Пловдив. Той употребил портативен компютър в дома си, обвързван с интернет. Д.Ч. проявявал интерес към порнография с присъединяване на деца, като свалял от мрежата и съхранявал фотоси и къси филми с такова наличие.

На 18 септември 2020 година посредством профилирана система е било засечено, че Д.Ч.  е популяризирал файлове, разпознати като детска полова употреба. По-късно е било осъществено претършуване и изземване в дома му. На 19 януари 2021 г.  от жилището е бил конфискуван портативен компютър, на който Д.Ч. държал 3104 файла с нецензурен материали с деца. Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР