Районна прокуратура–Пловдив днес разпореди проверка за състоянието на пътната мрежа,

...
Районна прокуратура–Пловдив днес разпореди проверка за състоянието на пътната мрежа,
Коментари Харесай

Прокуратурата започва проверка за състоянието на пътищата преди зимата в Пловдивско

Районна прокуратура–Пловдив през днешния ден разпореди инспекция за положението на пътната мрежа, маркировката и подготовката на общините за зимното разчистване в обитаемоте места в региона. Тя е по реда на надзора за правда за подготвеността на общините в област Пловдив за зимното поддържане и разчистване на пътищата и тротоарите в обитаемоте места и за положението на пътната мрежа и маркировката. 
Прочетете още
В едномесечен период всички кметове на общини в региона би трябвало да изготвят информации, в които да дават информация за осигуреността със снегопочистващи машини, смеси за опесъчаване и попречване на заледявания, както и за личния състав за зимното поддържане и разчистване на пътища и тротоари. Ако активността е предоставена на съответно сдружение, то би трябвало да бъде посочено по какъв начин е проведен контролът на осъществяването.

Кметовете на общини също би трябвало да посочат положението на общинските пътища за прилагане в зимни условия и на отвесната и хоризонталната маркировка. Разпореждането на Районна прокуратура–Пловдив е изпратено до всички кметовете на общини в област Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР