Районна прокуратура – Несебър внесе в съда искане за налагане

...
Районна прокуратура – Несебър внесе в съда искане за налагане
Коментари Харесай

Прокуратурата иска арест за бандата на братята борци в Слънчев бряг

Районна прокуратура – Несебър внесе в съда искане за налагане на мярка „ Задържане под стража “ по отношение на Николай Б. и Даниел Г. Те са упрекнати за това, че в съучастничество по сред си и с Мариян Г., като съизвършители, на 8-ми юли в „ Слънчев бряг “, на алея от страната на хотел „ Барсело “, пред портите към басейна, лишили голям брой непознати движими движимости. Вещите са благосъстоятелност на двама немски жители.

Мъжете желали незаконно да ги присвоят, като употребявали физическа мощ и опасност, написа "Бургасинфо ". Първи СНИМКИ на братята борци Ганеви, които върнаха мутренските времена в Слънчев бряг Спрямо Мариян Г. са повдигнати обвинявания за същите закононарушения.

Те се упрекнати и за това, че в съучастничество по сред си и с Мариян Г., като съизвършители, същият ден на алея сред хотел „ Виктория Палас “ и „ Палас “, лишили голям брой непознати движими движимости от двама английски жители, с желание незаконно да ги присвоят. Очаква се Районен съд – Несебър да насрочи съвещанието си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР