Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем А. Я., на 31 г.,

...
Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем А. Я., на 31 г.,
Коментари Харесай

Задържаха 31-годишен мъж, ухапал и заплюл полицай

Районна прокуратура-Хасково притегли като обвинен А. Я., на 31 година, за това, че на 10.11.2018 година в гр. Хасково, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието се отличава с извънреден цинизъм и смелост и съставлява рисков рецидив - закононарушение по чл.325, ал.5, вр. ал.2, вр. ал.1, вр. чл.29, ал.1, б. „ а “ и б. „ б “ от Наказателния кодекс.

С разпореждане на Районна прокуратура – Хасково, от 10.11.2018 година, обвиненият е бил арестуван за период от 72 часа, в границите на които следва да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

До момента е открито, че в ранните утринни часове на 10.11.2018 година, обвиненият А.Я., който е осъждан и различен път за безчинство, бил в заведение в гр.Хасково, което отказвал да напусне. На място, по сигнал, подаден с паник бутон, пристигнали чиновници на районно управление (на МВР) на МВР-Хасково и на СОТ. При опит на полицейските чиновници да отведат обвинения в районно управление (на МВР) на МВР-Хасково, той почнал да ги ругае, да ги наскърбява, ухапал по лявото рамо и заплюл в лицето един от тях. Разследването по случая продължава, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР