Районен съд – Благоевград преустановява насрочените открити съдебни заседания за

...
Районен съд – Благоевград преустановява насрочените открити съдебни заседания за
Коментари Харесай

Районен съд – Благоевград преустановява насрочените открити съдебни заседания за един месец

Районен съд – Благоевград прекратява плануваните открити правосъдни съвещания за един месец, считано от 11.03.2020 година, оповестиха от пресцентъра на съда.

Със заповед № 171/ 10.03.2020г. и Районен съд – Благоевград, с ръководител Вера Коева, прекратява разглеждането на плануваните открити правосъдни съвещания за интервал от един месец, считано от 11.03.2020г. до 11.04.2020г. в това число, като се изключи делата по чл.329, ал.3 от Закон за съдебната власт. Указва на съдиите за посочения интервал да пренасрочат делата, съгласно одобрените графици за съвещанията.

Мъж, жена и малко дете от Разложко са със съмение за ковид

При осъществяване на съвещания през този интервал, по опция същите да се организират единствено в зали № 3 и № 4 и след всяко съвещание да се прави стерилизация и проветряване на пространствата. Страните по делата и техните процесуални представители ще бъдат известени по надлежния процесуален ред при следващо насрочване на открити правосъдни съвещания по пренасрочените за този интервал каузи.

Отменям приемните дни на административния началник на съда за посочения интервал. За посочения интервал недоволства, тъжби, претенции и други жителите могат да насочат по телефон, факс или на посочената ел.поща на съда, по който отдалечен метод навреме ще им бъде отговорено.

Взетите ограниченията са за гарантиране здравето на работещите съдии и чиновници в Районен съд - Благоевград и ограничение разпространяването на Коронавирус 19, по тази причина от Районен съд – Благоевград молят жителите прецизно да се съблюдава пропусквателния режим в постройката и пространствата, употребени от Районен съд - Благоевград, като чиновниците от ОЗ „ Охрана “ реализират всекидневен непоколебим надзор.

Районен съд - Благоевград моли към всички жители и процесуалните им представители да съблюдават рекомендациите и напътствията на способените здравни органи за ограничение разпространяването на вирусното заболяване, като ги умолява да се въздържат от посещаване в Съдебната палата, в случай че характера и типа на визитата не изискват персоналното им явяване, изключително при съществуване на данни за здравословно респираторно заболяване и нараснала температура.

Справки по делата може да се правят с изключение на посредством посочените електронни адреси и на следните телефони: работа Деловодство “ на телефон 073 8896434 /за цивилен дела/ и 073 8896451 /за наказателни дела/, а при нужда от документ, могат да получат същия на електронен адрес или факс.

Ето какви ограничения предприе спешният щаб след Съвета по сигурността

Гражданите и юристите могат да вършат информации и посредством електронните пощи на гражданско деловодство – [email protected] и на наказателно деловодство – [email protected]. Ръководството на районен съд – Благоевград авансово благодари на жителите за разбирането.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР