Райна е вече на 42 г. и от 5 години

...
Райна е вече на 42 г. и от 5 години
Коментари Харесай

Егоист и половина! Райна отказва бебе на Вергил. Кучето й вършело същата работа

Райна е към този момент на 42 година и от 5 години има любовна връзка с доктор Вергил Йерусалимов, само че продължава да му отхвърля семейство. Ветеринарят е на 38 година и жадувал за дете, само че Пилето на попфолка непрекъснато му отрязвала мераците.

Бившата на Коцето е известна като голяма егоистка, която не се вълнува от желанията на другите. Не е загадка, че измежду аргументите да се раздели с Константин, с изключение на изневерите му, беше желанието му да стане татко, а тя в никакъв случай не е имала майчински пориви.

Райна обаче не възнамерява да остане сама до края на дните си. Тя се радва на домакински любим куче, което съгласно нея не е по-маловажно от едно бебе.

Именно кучето среща певицата с ветеринаря. Преди 5 години тя отива при доктор Йерусалимов да лекува домашния си любим и по този начин двамата се влюбват.

Фолк дивата не обявява връзкта си, само че в случай че искаше дете от Вергил, до момента да му е родила. Двамата са дружно от 5 години и към момента даже не живеят дружно.

Според осведомени ветеринарят към този момент все по-трудно издържал пайнерката. Той е с 4 години по-млад от нея, тя не желае да му роди деца, а на всичкото от горната страна характерът й е доста разглезен и провокиращ.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Райна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР