Рая Пеева се държи страшно просташки! Би Ти Ви ни призовава

...
Рая Пеева се държи страшно просташки!
Би Ти Ви ни призовава
Коментари Харесай

Безочие: Болната Рая Пеева пръска зараза без маска в аптека!

Рая Пеева се държи ужасно дебелашки!
Би Ти Ви ни приканва от заран до вечер да се имунизираме, а чиновници на малкия екран не съблюдават даже най-елементарните противоепидемични ограничения.
 Рая Пеева
Рая Пеева със супер безочливо държание

Рая Пеева – една от звездите на делничното предаване „ Преди обед ”, влезе оня ден без маска в столична аптека, а още по-страшното в тази ситуация е, че госпожицата имаше признаци на Ковид зараза.

На подсмърчащата и омърлушена актриса очевидно никак не й пукаше, че съществува голям риск да трансферира болест върху другите клиенти и фармацевтите.

В хладния октомврийски следобяд обичаната на Явор Бахаров завърши уговорките си в Малък градски спектакъл „ Зад канала ” и излезе на улицата мощно гримирана.

Макиажът обаче нямаше по какъв начин да скрие дълбоките сенки под очите й, по тази причина тя си носеше и тъмни очила. Облечена с дълго синьо карирано сако и черен панталон, хубавицата се насочи към най-близката аптека, а по пътя натам не се усмихна нито един път.

На входа на магазинчето за медикаменти Рая не постави защитна маска на лицето си и нахълта вътре с непокрити нос и уста. Персоналът не посмя да й направи забележка, въпреки че в обекта бе цялостно с други клиенти. Почти всички гледаха уплашено тв звездата – притесняваше ги болнавия й тип.

Блондинката си взе от аптеката бърз тест за ковид – сигурен знак, че или е пипнала подлия Ковид-19 или най-малко има такива подозрения за себе си или за човек от обкръжението си.

На излизане девойка Пеева изпусна кутийката с покупката, която стискаше неудобно, само че незабавно се наведе и я подвигна. После си постави тъмните очила и закрачи все по този начин унила.

Говори се, че след къс интервал на разлъка, актрисата отново се е събрала с сътрудника си Явор Бахаров. През лятото те ваканцуваха в разнообразни компании, само че неотдавна още веднъж се демонстрираха дружно в обществената мрежа.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР