Рая Пеева, която се вихри като отраканата Поля в Скъпи

...
Рая Пеева, която се вихри като отраканата Поля в Скъпи
Коментари Харесай

Поля от Скъпи наследници крие любовта си с Явор Бахаров

Рая Пеева, която се вихри като отраканата Поля в Скъпи наследници и играе в Младежкия спектакъл, пази в дълбока загадка връзката си с Явор Бахаров.

Актьорът също мълчи за аферата евентуално опарен от медийния звук около предходната си обич с Луиза Григорова. Въпреки това от профила на Бахаров в Инстаграм демонстрират, че двамата живеят дружно. Кадрите са от морския бряг, където те къмпингуват с голяма компания и се любуват на природата, въпреки че от време на време им се постанова да остават на самун и лютеница.

Явор ревнува от непрекъснатите професионални задължения на Рая, до момента в който продуцентите като че ли са не запомнили номера на неговия телефон.

Тяхната пристрастеност избухнала с цялостна сила след триумфа на Пеещите обувки на Радослав Спасов и починалия Георги Данаилов, в който Рая играе Леа Иванова, написа Галерия. Драмата за живота на огромната певица и битието ѝ с Еди Казасян изстреля актрисата на гребена на вълната – изключително след премията от журито на Московския кинофестивал.

Рая е притежател и на Икар за дебюта си като Алис в Отблизо в спектакъл Възраждане.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР