Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза

...
Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза
Коментари Харесай

Особено щастлив ден за креативните хора

Растящата Луна е подобаваща за въпроси, които са във фаза на напредък на развиване, както и за ново начало. Всичко пораства по-бързо през този интервал.

Луната минава през знак Овен до 14:45ч на 28 октомври.

Овенът благоприятства смяната и новото начало. Днес преобладават спонтанността, темпераментът, упоритостта, импулсивността и припряността. Ние сме цялостни с сила, само че внимавайте да я употребявате вярно. Може да се влюбим буйно, само че пристрастеността скоро ще избледнее.

Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава се пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Да се постави завършек на всичко, което няма бъдеще. Уязвими стават главата, мозъка, очите. Ако можете, направете нещо положително за очите си през днешния ден. За изтощени очи и кръгове под очите, използването на студени торбички от зелен чай ще помогне. 

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 17:47ч

Денят носи нови сили. Акаша предава информация на нови талази. Добре е да се употребява необикновеният енергиен капацитет на този ден. Ако вършиме всичко грамотно, можете да постигнете доста положителни резултати. Особено благополучен ден за изобретателните хора. Вселената може да повдигне тайнствен воал и да освети пътя към незнайното бъдеще. Духът и интелектът се трансформират. Днес можем да се опитаме да разбираем нишките на ориста си и да надникнем в кармата си. Енергийният поток през чакрите се ускорява.

Изостря се възприятието за правдивост и към всичко прелестно. Може да изпаднете даже в прочувственост. Следвайте своите стремежи. Вашата вътрешен глас ще се оправи с ролята на прелестен консултант.

Всичко, което ви заобикаля дава значима информация, която би трябвало да запомните. На този ден е добре да получите нова информация – предлага се доста да четете книги, което ще ви разреши да разбирате по-добре себе си и света.

Възможно е да се върнат още веднъж остарели проблеми. В този лунен ден би трябвало да се извлече изгода дори от неприятностите. Помнете, че дружно с проблемите ни се изпращат познания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на събитията. Вместо да се дразните на казуса, гледайте на него като добър късмет да оправите всичко по най-хубавият метод. Този ден се смята за неподходящ за реализация на нови планове, само че всички придобивки ще бъдат сполучливи и ще донесат изгода.

Денят е удобен за нормализиране на връзките с околните. Не жалете време за тях. Сексът в този лунен ден е подобаващ за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Следва 14 лунен ден от 17:47ч на 27 октомври до 18:10ч на 28 октомври
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР