Ръстът на 28-годишната Джиоти Амге е само 62,5 см. Тя

...
Ръстът на 28-годишната Джиоти Амге е само 62,5 см. Тя
Коментари Харесай

Ръстът на това момиче е само 62,5 см. Но само вижте как обича себе си!

Ръстът на 28-годишната Джиоти Амге е единствено 62,5 см. Тя е родом от Индия и е много известна в своята татковина. Джиоти се родила като безусловно обикновено бебе, само че на възраст от пет години лекарите открили, че й липсва хормон на растежа.

Така до навършването на пълноправие височината на Джиоти спря на към 62,8 см, а тежестта й било пет кг и половина.

 малка-индийка

Ако си мислите, че девойката се отчаяла от този печален факт, грешите! Амге почнала да се снима в разнообразни излъчвания, канена е даже в кино продукции. Малкото момиче даже два пъти е вписвана в книгата на върховете Гинес.

Джиоти има своя войска от почитатели, които са очаровани от нейната целенасоченост, обич към своя растеж и към себе си.

 най-малката-жена-в-света

Поради дребния си растеж момичето би трябвало да си шие облекла по поръчка или да си купува oт детските отдели на магазина. У дома Джиоти не можела да употребява елементарни предмети от бита. Затова бащат й изработил специфични: легло, тоалетна, мебели и всевъзможни принадлежности за хранене.

 най-ниската-жена-в-света

В родния си град Нагпур момичето станала разпознаваема персона, тъй че била поканена в разнообразни телевизионни излъчвания. Освен това даже „ National Geographic “ създали едночасов документален филм за Джиоти.

В Боливуд на момичето бяха препоръчани значими функции в 2 кино лентата, само че тя отхвърли заради възбраната на родителите си. Въпреки това, Джиоти Амге въпреки всичко сбъднала фантазията си и взе участие в 4-ия сезон на сериала „ Американска история на ужасите “, където играе второстепенна роля.

 Джиоти Амге

Днес тя се пробва да „ влезе “ в света на огромното кино. Тя приключила гимназия с отличен триумф и влезнала в локалния сценичен университет. Джиоте има вяра с цялото си сърце, че може да играе във филми и да играе основни функции.

Надяваме се! Какво мислите вие?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР