Расистки скандал взриви финала на шестия лайф на Като две

...
Расистки скандал взриви финала на шестия лайф на Като две
Коментари Харесай

Азис към Фънки в ефир пред половин България: Това бе гнусно!

 Расистки скандал взриви финала на шестия лайф на " Като две капки вода ". Фънки бе атакуван вербално от Азис, а мотив за възмущението на Васко бе проява по време на реплика на шлагера му " Сен Тропе ". 

Рафи Бохосян имаше достойнството тази седмица да се превъплъти в Краля на фолка. Уникалното осъществяване изправи Азис на крайници. Журито също беше изумено от съвършената реплика, само че не и Димитър Ковачев. Той демонстративно напусна залата след края на представянето на арменеца. 

" Отивам да пия вода, да си жабуря устата, с цел да не кажа нещо, което не би трябвало ", съобщи той и не се появи на сцената до идващото осъществяване, макар че беше включен да се възмущава на стила на парчето от пространството зад кулисите. 

Явно забележимото неуважение от страна на предприемача обаче обиди Костинбродския славей. Преди да даде своите 5 точки на финалната права на тазвечерното шоу обаче, той се обърна към Фънки тотално засегнат:

" Всички даваме доста от себе си. На мен може би най-не ми се получават нещата. Това искрено расистко отношение на Фънки към облика ми, в тази ситуация подправен от Рафи, е непоносимо и пошло. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкоз отвратен, че не да може да го гледа. Адски е жалко и неприятно за един актьор, който толкоз се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно! ", изригна той. 

" Скъпи, Васко, първо - интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда тъпанар. Второ, излязох, с цел да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях,. Все отново аз съм просветен музикант ", съобщи той, само че незабавно бе апострофиран от Азис: 

" А ние сме дилетанти, по този начин ли ", запита той.

" Може да разбираш всичко, както пожелаеш ", сподели Фики и стартира да раздава оценки на участниците.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР